10 de juny 2008

65 hores de feina, manco música

Si la iniciativa de la Unió Europea de posibilitar la jornada laboral de 65 hores setmanals arriba a bon fi (dels exprimidors capitalistes s'enten) perdrem tota la música que fa la gent quan surt de les seves feines. Quin temps tendrà la gent en sortir de la feina a part de dormir per arribar un poc descansat el dia següent a una nova jornada laboral eterna?
Molts dels grups que ens agraden a April Eyes no es dediquen professionalment a la música, per tant podem temer perdre moltes cançons amb la pólitica neocon de Europa.
La música a de tornar ser altmanent política.

2 comentaris:

joan ha dit...

si aquesta decisió surt endavant seria un retrocés de més d'un segle en els drets dels treballadors. no sé com no hi ha més protestes per tot arreu.
de totes maneres, jo conec un munt de gent que fa 10 i 12 hores diàries de feina, tanmateix els seus drets ja no estan protegits. però reconèixer oficialment que els seus drets no estan protegits és una passa enrere molt grossa.

april eyes ha dit...

Imagina't si ara hi ha gent que fa tantes hores amb s'actual normativa, quantes hores els poden arribar a obligar a fer feina si sa nova normativa s'aprova.
Més que res he escrit sobre es tema perquè són coses que poden afectar a sa gent que sa dedica a fer coses interessants quant surt de sa feina.